Fluke_Banner

Udvid din værktøjskasse med en Fluke Thermal Imager og få en infrarøde smart-linser.

Med en Fluke Ti300+, Ti401 PRO, Ti480 PRO, TiX501 eller TiX580 får du en enestående mulighed for at få en 2x infrarød smart-telefotolinse eller en infrarød smart-vidvinkellinse med i købet. Bestil din Fluke Thermal Imager hos en autoriseret forhandler i dag og få en Fluke, f.eks. infrarøde smart-linser, med i købet.

Med en valgfri termisk vidvinkellinse, kan du på stedet udskifte den, så du får en bredere synsvinkel ved arbejde under trange forhold. Med en valgfri termisk telefotolinse forstørres dit mål 2 gange i forhold til en standardlinse og begrænser behovet for at opholde sig inde i fareområder i dit anlæg eller klatre op på høje stiger for at indfange kritiske infrarøde detaljer, som kan vise, om der er problemer med udstyret.

Thermal_Images

Håndholdte termiske billedkameraer med høj opløsning, nu med ekstra linse

Kvalitetsbilleder til avanceret inspektion og fejlfinding.

Fluke Ti300+, Ti401 PRO, Ti480 PRO, TiX501, TiX580

 • Termiske billeder med høj opløsning fuldender pålidelige inspektioner, underbygger beslutninger om industriel vedligeholdelse, udførelsen af bygningsdiagnostiske test og fejlfinding. (Fluke TiX501)
 • Udfør termiske billedinspektioner med større konfidens og hurtigere resultater end nogensinde: Vælg Fluke Ti401 PRO håndholdt termisk kamera med en opløsning på 640x480 til dit forebyggende vedligeholdelsesprogram.

Udfyld denne formular, så vil en Fluke specialist kontakte dig.

Indtast dit firmanavn
Indtast dit fornavn
Indtast dit efternavn
Indtast din e-mailadresse
Indtast dit telefonnummer
Vælg dit land
Indtast dit postnummer
Vi kontakter dig, for at give dig yderligere oplysninger og produktrådgivning.

Dit privatliv er vigtigt for os


Sådan får du en ekstra linse fra Fluke

 1. Køb en Fluke Thermal Imager i perioden 16. december 2020 - 12. februar 2021.
  • Købes skal ske via en autoriseret Fluke-forhandler.
  • Dokumentation for køb i form af kvittering eller faktura er et krav. Pakkeseddel, følgeseddel/ordrebekræftelse og lignende accepteres ikke som dokumentation for køb.
  • Det er kun de anførte Fluke Thermal Imagers Ti300+, Ti401PRO, Ti480PRO, Tix501 eller Tix580, der er gyldige i forbindelse med denne kampagne.
 2. Indløs din ekstra linse online her!
 3. Modtag dit nye Fluke-udstyr!
Få din ekstra linse