Fluke_Banner

Breid uw toolkit uit met een Fluke warmtebeeldcamera en ontvang gratis slimme infraroodlenzen.

Als u een Fluke Ti300+, Ti401 PRO, Ti480 PRO, TiX501 of TiX580 koopt, maakt u aanspraak op een gratis slimme 2x infraroodtelelens of een slimme infrarood-groothoeklens. Bestel vandaag nog uw Fluke warmtebeeldcamera via een geautoriseerde dealer en ontvang uw gratis slimme infraroodlens.

Met deze optionele, op locatie verwisselbare infrarood-groothoeklens heeft de gebruiker een groter gezichtsveld voor gebruik op plaatsen waar maar weinig ruimte is

Met een optionele tele-warmtebeeldlens ziet u uw onderwerp 2 keer meer vergroot dan met een standaard lens. Hierdoor is het minder vaak nodig om een gevarenzone in de fabriek te betreden of om een hoge ladder op te gaan om kritische infrarooddetails vast te leggen die zouden kunnen aangeven dat er een probleem is met uw apparatuur.

Thermal_Images

Handheld warmtebeeldcamera's met hoge resolutie, nu met gratis lens.

Beelden van hoge kwaliteit voor geavanceerde inspectie en probleemoplossing.

Fluke Ti300+, Ti401 PRO, Ti480 PRO, TiX501, TiX580

 • Maak de hoge resolutie-beelden die u nodig heeft om betrouwbaarheidsinspecties uit te voeren, beslissingen te nemen op het gebied van onderhoud en diagnostische testen en probleemoplossing te verrichten. (Fluke TiX501)
 • Voer inspecties met warmtebeelden uit met meer vertrouwen en snellere resultaten dan ooit tevoren: kies de Fluke Ti401 PRO handheld warmtebeeldcamera met een resolutie van 640x480 voor uw preventieve onderhoud.

Vul dit formulier in en een Fluke-specialist neemt contact met u op

Voer uw bedrijfsnaam in
Voer uw voornaam in
Voer uw achternaam in
Voer uw e-mailadres in
Voer uw telefoonnummer in
Selecteer uw land
Voer uw postcode in

Uw privacy is belangrijk voor ons


HZo claimt u een gratis lens van Fluke

 1. Koop tussen 15 maart 2021 en 30 juni 2021 een Fluke warmtebeeldcamera
  • Het product moet worden aangekocht via een geautoriseerde Fluke-dealer.
  • Een aankoopbewijs zoals een bon of factuur is vereist. Pakbonnen, bestelbonnen of bestelbevestigingen worden niet aanvaard als aankoopbewijs.
  • Alleen de vermelde Fluke warmtebeeldcamera's (Fluke Ti300+, Ti401 PRO, Ti480 PRO, TiX501 of TiX580) komen in aanmerking voor deze actie.
 2. Claim hier uw gratis lens online!
 3. Ontvang uw nieuwe Fluke-instrumenten en gebruik ze met plezier!
Claim uw gratis lens