Stil dig ikke tilfreds med mindre

Ved at købe et Fluke Ti300+, Ti401 PRO, Ti480 PRO, TiX501, eller TiX580 kamera med høj opløsning får du mulighed for at fordre et 2x Infrarødt Smart Teleobjektiv eller et Infrarødt Smart Vidvinkelobjektiv.

Denne kampagne er gyldig fra 1. september til 15. december 2021.

Når jobbet kræver nøjagtighed ud over det sædvanlige, har du brug for et bemærkelsesværdigt kamera, som du kan stole på – hver gang!

Med disse Fluke termiske kameraer, Ti300+, Ti401 PRO, Ti480 PRO, TiX501 og TiX580, har du det mest robuste, pålidelige, nøjagtige og brugervenlige kamera i hånden, så vanskelige inspektioner bliver sikrere, nemmere og problemfri.

Fluke Ti401 PRO, Ti480 PRO, TiX501 og TiX580 infrarøde kameraer leveres med en 640 x 480 opløsning og kan måle temperaturer op til 650 °C. TiX501 og TiX580 kameraernes 240°-leddeling kan indsamle de nødvendige billeder – uanset om de er over hovedet, rundt om hjørner eller under udstyr. Disse kameraer er ideelle til inspektion af industriel vedligeholdelse, forebyggende vedligeholdelsesprogrammer, olie- og gasvedligeholdelse og forsyningsselskaber.

LUK HULLET i termiske detaljer med et Fluke udskifteligt, selvkalibrerende telefoto/vidvinkel Smart Lens™

Forestil dig, at du selv tager billeder af egensikre zoner, områder, der er for varme til at komme tæt på eller høje stakke på et raffinaderi eller en lignende producent. Med Fluke Smart Lenses™ identificerer du anomalier tidligt og hjælper med at forhindre nedetid, som måske forhindrer flere katastrofale resultater.

Et vidvinkel- eller teleobjektiv vil udvide dit synsfelt og endda øge kvaliteten af dine billeder. Med et vidvinkelobjektiv kan du scanne et stort område som f.eks. loftet, taget på en fabrik eller et lager eller uden for et hus. Et teleobjektiv giver dig mulighed for at arbejde fra jorden og holde en sikker afstand. Scan skakter eller kanaler, højspændingstårne eller elmaster. Undersøg el- og brandfarer, eller lokaliser hotspots – alt sammen på sikker afstand. Alt dette kræver blot ét termisk kamera og en ekstra Smart Lens™ fra Fluke.

infrarødt billede

Eliminer ufokuserede billeder

Fokus er det vigtigste, når man foretager en infrarød inspektion. LaserSharp® autofokus, som kun Fluke har, anvender en indbygget laserafstandsmåler, der beregner afstanden til dit mål fuldstændig nøjagtigt. LaserSharp® giver dig tillid til, at du aldrig vil tage et ufokuseret billede igen.

IR Fusion

Gå ikke glip af en eneste detalje

Fluke IR-Fusion™ teknologien optager et digitalt billede og et infrarødt billede på samme tid. Den matcher dem præcist, pixel for pixel, så du får flere detaljer. De fem tilstande i IR Fusion (fuld IR, billede-i-billede, blanding, synlig alarm og fuld synlighed) giver dig fleksibilitet til at generere et billede, der giver de bedste detaljer i målet og den nøjagtige placering af problemområdet.

Mand ved skrivebord

Beskyt dine data, og spar tid

Synkroniser billeder trådløst fra dit kamera til Fluke Connect® systemet og vedhæft dem til en aktivpost eller arbejdsordrer. Du kan endda sende dem til en kollega for at samarbejde, mens du er i marken. Fluke Connect er det bedste valg, hvis du arbejder eksternt eller ikke kan installere Fluke SmartView softwaren på din computer.

Infrarødt billede af telefonmast

Forbliv sikker, og udvid dit synsfelt

Med et 2x telefoto- eller vidvinkelobjektiv kan du identificere og undersøge problemområder og komponenter, der ellers er usynlige med standardobjektiver. Ved at have ekstra objektiver vil du have mere fleksibilitet med FOV (flere applikationer), og fokus vil være mere nøjagtigt og præcist (bedre billede, bedre nøjagtighed).

Udskifteligt smart objektiv

Hurtig og nem udskiftning

Fluke Smart Lenses™ kan skiftes mellem kameraer, og sensoren er beskyttet mod eksponering, når objektivet fjernes. Fluke Smart Objektiv indeholder 100% diamanttunet germanium.

mand, der kontrollerer kamera

Ingen efterfølgende omkostninger til kalibrering

Fortsæt med at tage billeder tæt på og langt væk på langt sigt. Fluke Smart Lenses™ kræver ingen kalibrering og giver dig den alsidighed og billedkvalitet, der er nødvendig for at foretage inspektioner i næsten ethvert miljø.

Test et Fluke termisk kamera nu!

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig med det samme.

Indtast dit firmanavn
Indtast dit fornavn
Indtast dit efternavn
Indtast din e-mailadresse
Indtast dit telefonnummer
Vælg dit land
Indtast dit postnummer
Vi kontakter dig for at give dig flere oplysninger og produktråd.

Dit privatliv er vigtigt for os


Sådan får du det ekstra objektiv fra Fluke

 1. Køb et Fluke termisk kamera mellem 1. september 2021 og 15. december 2021.
  • Køb skal foretages hos en autoriseret Fluke forhandler.
  • Salgsbevis i form af en kvittering eller faktura er påkrævet. Følgesedler, købsordrer/ordrebekræftelser accepteres ikke som købsbevis.
  • Kun de angivne Fluke termiske kameraer Ti300+, Ti401 PRO, Ti480 PRO, TiX501 eller TiX580 indgår i denne kampagne.
 2. Få dit ekstra objektiv her:
  www.fluke.dk/freelens
 3. Modtag og brug dit nye Fluke værktøj!
Få dit ekstra objektiv

Tal med en specialist

Få svar om vores produkter direkte fra en af vores specialister.

Få en demonstration

Vi kommer til din arbejdsplads og giver en praktisk demonstration. Lær, hvordan du bruger produktet og softwaren, før du køber det.

Få et tilbud

Bed om et personligt tilbud på det/de ønskede produkt(er).

Find din forhandler

Find din lokale Fluke distributør for at købe dit produkt.