Sluit geen compromissen

Bij aankoop van een Fluke Ti300+-, Ti401PRO-, Ti480PRO-, TiX501- of TiX580-camera met hoge resolutie krijgt u GRATIS een slimme 2x-infrarood-telelens of een slimme infrarood-groothoeklens.

Deze aanbieding is geldig vanaf 1 september t/m 15 december 2021.

Als uw werk een nauwkeurigheidsniveau vereist dat ver boven het normale uitsteekt, hebt u een opmerkelijke camera nodig waar u altijd op kunt vertrouwen!

Met deze Fluke-warmtebeeldcamera's – Ti300+, Ti401 PRO, Ti480 PRO, TiX501 en TiX580 – hebt u de meest robuuste, betrouwbare, nauwkeurige en gebruiksvriendelijke camera in uw hand om moeilijke inspecties veiliger, eenvoudiger en probleemloos te maken.

De Fluke-warmtebeeldcamera's Ti401 PRO, Ti480 PRO, TiX501 en TiX580 hebben een resolutie van 640 x 480 en zijn in staat temperaturen tot 650 °C te meten. De camera's TiX501 en TiX580 zijn 240° draaibaar en kunnen de benodigde beelden verzamelen – of u ze nu boven het hoofd, rond hoeken of onder apparatuur maakt. Deze camera's zijn ideaal voor industriële onderhoudsinspecties, programma's voor voorspellend onderhoud, onderhoud in de olie- en gasindustrie en nutsbedrijven.

VERKLEIN DE KLOOF van de temperatuurdetails met een verwisselbare, zelfkalibrerende telefoto-/groothoek Smart Lens™ van Fluke

Bekijk hoe u beelden vastlegt van intrinsiek veilige zones, gebieden die te heet zijn om dicht bij te komen of hoge stacks in een raffinaderij of een vergelijkbare fabriek. Met Fluke Smart Lenses™ kunt u afwijkingen vroegtijdig identificeren en uitvaltijd of nog rampzaligere resultaten helpen voorkomen.

Een groothoek- of telelens vergroot uw gezichtsveld en verhoogt zelfs de kwaliteit van uw beelden. Met een groothoeklens kunt u een groot gebied scannen, zoals het plafond, het dak van een fabriek of magazijn of de buitenkant van een huis. Met een telelens kunt u vanaf de grond werken en op veilige afstand blijven. Scan hoog gemonteerde ventilatieopeningen, kanalen, krachtige zendmasten of hoogspanningsmasten. Onderzoek elektrische gevaren en brandgevaar of lokaliseer warme lagers – allemaal op veilige afstand. Hiervoor hebt u slechts één warmtebeeldcamera en een extra Smart Lens™ van Fluke nodig.

infraroodbeeld

Elimineer onscherpe beelden

Focus is het allerbelangrijkste bij het uitvoeren van een infraroodinspectie. LaserSharp® Auto Focus, exclusief van Fluke, maakt gebruik van een ingebouwde laserafstandsmeter voor het uiterst nauwkeurig berekenen van de afstand naar het doelobject. LaserSharp® biedt u de zekerheid dat u nooit meer een onscherp beeld zult vastleggen.

IR-Fusion

Mis geen enkel detail

De IR-Fusion™-technologie van Fluke legt tegelijkertijd een digitaal beeld en een infraroodbeeld vast. Deze worden vervolgens pixel voor pixel nauwkeurig afgestemd voor meer details. Met de vijf modi van IR Fusion (Full IR, Picture-in-picture, Blending, Visible Alarm en Full Visible) beschikt u over de flexibiliteit om een beeld te maken met weergave van de beste details en met de exacte locatie van het doelgebied.

Man aan bureau

Bewaar uw gegevens veilig en bespaar tijd

Synchroniseer wireless beelden van uw camera met het Fluke Connect™-systeem en koppel deze aan assetrecords of werkorders. U kunt ze zelfs naar een collega sturen om op locatie samen te werken. Fluke Connect is de beste keuze als u op afstand werkt of de Fluke SmartView-software niet op uw computer kunt installeren.

Infraroodbeeld van telefoonpaal

Blijf op een veilige afstand en vergroot uw gezichtsveld

Met een 2x-telefoto- of groothoeklens kunt u probleemgebieden en componenten identificeren en onderzoeken die met standaardlenzen onzichtbaar zijn. Dankzij extra lenzen hebt u meer flexibiliteit qua gezichtsveld (meer toepassingen) en is de scherpstelling preciezer (beter beeld, grotere nauwkeurigheid).

Verwisselbare slimme lens

Snel en gemakkelijk te verwisselen

Fluke Smart Lenses™ zijn onderling uitwisselbaar tussen camera's en de sensor is beveiligd tegen blootstelling wanneer de lens wordt verwijderd. De optiek van de Fluke Smart Lens bevat 100% met diamant geslepen germanium.

man die camera controleert

Geen vervolgkosten voor kalibratie

Blijf op lange termijn foto's maken van dichtbij en veraf. Fluke Smart Lenses™ vereisen geen kalibratie van de warmtebeeldcamera en bieden u zowel de veelzijdigheid als de beeldkwaliteit die u nodig hebt voor het uitvoeren van inspecties in vrijwel elke omgeving.

Test nu een Fluke-warmtebeeldcamera!

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voer uw bedrijfsnaam in
Voer uw voornaam in
Voer uw achternaam in
Voer uw e-mailadres in
Voer uw telefoonnummer in
Selecteer uw land
Voer uw postcode in
Wij nemen contact met u op en geven u meer informatie en productadvies.

Uw privacy is belangrijk voor ons


Hoe ontvangt u uw gratis lens van Fluke

 1. Koop tussen 1 september 2021 en 15 december 2021 een warmtebeeldcamera van Fluke.
  • Aankopen moeten worden gedaan bij een geautoriseerde Fluke-distributeur.
  • Een aankoopbewijs in de vorm van een betalingsbewijs of factuur is vereist. Pakbonnen, inkooporders/orderbevestigingen worden niet geaccepteerd als aankoopbewijs.
  • Alleen de vermelde Fluke-warmtebeeldcamera's Ti300+, Ti401 PRO, Ti480 PRO, TiX501 of TiX580 komen in aanmerking voor deze actie.
 2. Vraag uw gratis lens hier aan:
  www.fluke.nl/freelens
 3. Ontvang uw nieuwe instrumenten van Fluke en geniet ervan!
Claim uw gratis lens

Praat met een specialist

Krijg antwoorden op productgerelateerde vragen rechtstreeks van een van onze specialisten.

Vraag een demonstratie aan

We komen naar uw werkplek en geven een praktijkdemonstratie. Leer hoe u het product en de software moet gebruiken voordat u deze aanschaft.

Offerte aanvragen

Vraag een persoonlijke offerte aan voor de door u gewenste producten.

Zoek uw distributeur

Zoek u lokale Fluke-distributeur voor de aanschaf van uw product.