Ikke nøy deg med noe dårligere.

Hvis du kjøper et av høyoppløsningskameraene Fluke Ti300+, Ti401 PRO, Ti480 PRO, TiX501 eller TiX580, kan du få en 2x telefoto eller en vidvinkel infrarødt-smartlinse på kjøpet.

Denne kampanjen gjelder fra 1. september til 15. desember 2021.

Når jobben krever et presisjonsnivå langt utover det vanlige, trenger du et bemerkelsesverdig kamera du kan stole på – hver eneste gang.

Med disse termokameraene fra Fluke Ti300+, Ti401 PRO, Ti480 PRO, TiX501 og TiX580, har du de mest robuste, pålitelige, nøyaktige og brukervennlige kameraene for hånden, slik at vanskelige inspeksjoner blir tryggere, enklere og problemfrie.

Fluke Ti401 PRO, Ti480 PRO, TiX501 og TiX580 termokameraer har oppløsning 640 x 480 og kan måle temperaturer opp til 650 °C. Kameraene TiX501 og TiX580 kan dreies 240°, så du kan ta bilder oppover, rundt hjørner eller under utstyr. Disse kameraene er ideelle for vedlikeholdsinspeksjoner i industrien, programmer for prediktivt vedlikehold og vedlikehold i olje- og gassindustri samt e-verk.

Få godt nok termisk detaljnivå med en selvkalibrerende Fluke Smart Lens™ tele- eller vidvinkellinse som kan byttes mellom kameraer

Se for deg at du tar bilder av egensikre soner, områder som er for varme til å komme nær eller høye piper og flammetårn. Med Fluke Smart Lenses™ kan du oppdage avvik tidlig og bidra til å forhindre driftsavbrudd og kanskje enda mer katastrofale følger.

En vidvinkel- eller telelinse vil utvide synsfeltet ditt og til og med øke bildekvaliteten. Med en vidvinkellinse kan du skanne store områder som oppunder taket, taket på en fabrikk eller et lager, eller utsiden av et hus. En telelinse gjør at du kan jobbe på bakken og holde trygg avstand. Du kan skanne ventiler og kanaler i høyden, og høyspentmaster. Undersøk el- og brannfarer og finn varme lagre – alt på trygg avstand. Alt du trenger er ett termokamera og en ekstra Smart Lens™ fra Fluke.

termografi

Ingen flere ufokuserte bilder

Fokus er det absolutt viktigste når du skal foreta en IR-inspeksjon. LaserSharp® Auto Focus, eksklusivt for Fluke, benytter en innebygd laseravstandsmåler til å beregne avstanden til motivet med den største nøyaktighet,. LaserSharp® gir deg visshet om at du aldri trenger å ta et ufokusert bilde igjen.

IR Fusion

Få med hver minste detalj

Flukes teknologi IR-Fusion™ tar et digitalt bilde og et termografi samtidig. Deretter kombineres de piksel for piksel for å gi deg mer informasjon. IR Fusions fem moduser (rent termografi, bilde-i-bilde, kombinasjon, synlig alarm og rent fotografi) gir deg fleksibilitet til å generere et bilde som viser motivet så detaljert som mulig og problemområdets eksakte plassering.

mann ved pult

Beskytt dataene dine og spar tid

Overfør bilder trådløst fra kameraet til Fluke Connect™-systemet, og legg dem ved utstyrsfiler eller arbeidsordrer. Du kan til og med sende dem til en kollega for å samarbeide i felten. Fluke Connect er det beste valget hvis du jobber eksternt eller ikke kan installere programmet Fluke SmartView på datamaskinen.

termografi av telefonstolpe

Hold deg trygg og utvid synsfeltet ditt

Med en 2x telelinse eller en vidvinkellinse kan du identifisere og undersøke problemområder og -komponenter du ikke ville sett med standardlinser. Når du har ekstra linser, får du mer fleksibilitet med synsfelt (flere bruksområder), i tillegg til at du får mer nøyaktig og presis fokus (bedre bilde, større nøyaktighet).

omtbyttbar smartlinse

Raskt og enkelt å bytte

Fluke Smart Lenses™ kan byttes mellom kameraer, og sensorene er trygge mot eksponering når linsen fjernes. Flukes smartlinseoptikk er laget av 100 % diamantdreid germanium.

mann som sjekker kamera

Ingen oppfølgingskostnader for kalibrering

Fortsett å ta bilder av nære og fjerne motiver, i lang tid fremover. Fluke Smart Lenses™ krever ikke kalibrering av termokamera, og gir deg både allsidigheten og bildekvaliteten du trenger for å utføre inspeksjoner i nesten alle situasjoner.

Prøv et Fluke-termokamera nå!

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt om kort tid.

Skriv firmanavnet ditt her.
Skriv fornavnet ditt her.
Skriv etternavnet ditt her.
Skriv e-postadressen din her.
Skriv telefonnummeret ditt her.
Velg land.
Skriv postnummeret ditt her.
VI tar kontakt for å gi deg mer informasjon og råd om produkter.

Personvern er viktig for oss.


Slik får du en Fluke-linse på kjøpet

 1. Kjøp et Fluke-termokamera mellom 1. september og 15. desember 2021.
  • Kjøpene må gjøres hos en autorisert Fluke-forhandler.
  • Det kreves kjøpsbevis i form av kvittering eller faktura. Pakksedler og bestillinger/bestillingsbekreftelser godtas ikke som kjøpsbevis.
  • Bare de opplistede Fluke-termokameraene Ti300+, Ti401 PRO, Ti480 PRO, TiX501 og TiX580 gjelder i denne kampanjen.
 2. Her kan du bestille linsen du vil ha med på kjøpet:
  www.fluke.no/freelens
 3. Motta og kos deg med det nye Fluke-instrumentet ditt!
Krev linsen din.

Snakk med en spesialist.

Snakk direkte med en av spesialistene våre, og få svar relatert til produktene våre.

Få en demonstrasjon.

Vi kommer dit du jobber og gir en demonstrasjon. Finn ut hvordan du bruker produktet og programvaren før du kjøper dem.

Be om pristilbud.

Be om personlige pristilbud på produktene du er interessert i.

Finn din forhandler.

Finn din lokale Fluke-forhandler for å kjøpe produktet.